ÎNCEP RETURUL LÂNGĂ DUNĂRE! Sâmbătă, ora 11:00, Danubius Galaţi – HC Buzău 2012

0
49

Handbalistii buzoieni vor disputa primul meci oficial din 2017, în deplasare la Galati. Gruparea antrenată de Răzvan Voicu si Georgian Băducu va întâlni formatia Danubius din localitate, în cadrul etapei cu numărul 12 din Divizia A. Buzoienii trebuiau să dispute primul “oficial” din 2017 în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, însă retragerea din competitie a echipei LPS Piatra Neamt a făcut ca HC Buzău să câstige meciul la “masa verde”.
Meciul dintre Danubius Galaţi şi HC Buzău 2010 va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00. Buzoienii vor să înceapă anul cu o victorie care să îi menţină în jumătatea superioară a clasamentului.
Situaţia financiară dificilă a făcut ca gruparea buzoiană să piardă un jucător în această iarnă. Este vorba despre unul dintre cei mai importanţi handbalişti ai buzoienilor, care a renunţat la sport pentru a munci în Germania.
Înaintea confruntării directe, HC Buzău 2010 se află pe locul cinci, cu 18 puncte în ierarhia ligii secunde de handbal din România, în timp ce gălăţenii ocupă treapta imediat următoare, cu trei puncte mai puţin.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ