ÎNCEP SIMULĂRILE PENTRU EVALUARE

0
103

Din nou emoții pentru elevi. Dar deocamdată, este doar o simulare, la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat. La Buzău, săptămăna viitoare sunt așteptați la simulările examenelor naţionale, peste 8000 de elevi de clasa a VII-a și a VIII-a. Cei care vor dori să treacă notele obţinute în catalog , vor putea solicita acest lucru, dar numai cu acordul părintelui.
Simularea Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VII-a și a VIII-a va avea loc chiar de săptămăna viitoare, în perioada 11-13 martie. Prima probă este cea de Limba și Literatura Română, care va avea loc, luni, urmată în 12 martie de proba la Matematică. Pe data de 13 martie va avea loc proba la Limba și literatura maternă, iar în 22 martie vor fi afișate rezultatele.
Simularea Bacalaureatului începe în 18 martie, cu proba scrisă la română, urmată în 19 martie de proba scrisă la limba maternă, în 20 martie de proba obligatorie a profilului, pentru ca în 29 martie să fie afișate rezultatele. Cei care vor dori să treacă notele oţinute în catalog vor putea solicita acest lucru, dar numai cu acordul părintelui.
Ministerul Educaţiei a postat şi modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat. Elevii nu vor susţine aceste simulări în centre, ci la şcolile de care aparţin, în vară însă,organizarea va fi alta.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ