ÎNCEPE CAMPANIA DE ASFALTARE

0
45

Municipalitatea se pregătește intens pentru a da startul campaniei de asfaltări a străzilor din Buzău. Săptămâna trecută, șefii Palatului Comunal au semnat contractul de finanțare pentru 43 de străzi rămase neasfaltate, urmând ca din luna martie să fie demarate efectiv lucrările de asfaltare.

Administrația locală anunță că din cele 56 de străzi rămase neasfaltate din 2016, doar 4 au fost finalizate, însă lucrări de refacere a covorului asfaltic vor continua și în perioada următoare. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma spune că pe aceste drumuri nu se va turna asfalt, ci doar se vor face lucrări pregătitoare. Astfel, atunci vremea va permite, în primavără ar urma să înceapă efectiv lucrările de asfaltare.

Totodată, municipalitatea a semnat contractul pentru achiziționarea unei stații de asfalt modern. Administrația locală speră ca în acest fel, dacă vor dispune și de fondurile bănești necesare, să se lucreze în paralel și la asfaltarea celorlalte străzi din oraș.

În același timp, se mai are în vedere realizarea unui amplu proiect privind refacerea trotuarelor de ambele părți ale intrării dinspre bariera Ploiești.

Imediat după votarea bugetului local șefii Primăriei Buzău vor semna și contractul pentru încă 12 platforme îngropate de gunoi, lucrările fiind realizate în paralel cu amenajarea parcărilor și locurilor de joacă din zonele respective.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ