ÎNCEPE FESTIVALUL DE COMEDIE

0
56

A treia ediție a Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B e gata de start. Primul eveniment dedicat exclusiv teatrului independent la Buzău a ajuns la cea de-a treia ediție, care se va desfășura în perioada 21 – 27 septembrie.
Spectacole de comedie, show-uri de improvizație, spectacole pentru copii, evenimente România 100 și multe alte momente de excepție sunt pregătite pentru publicul buzoian. Organizatorii anunţă că Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B are și în acest an o ofertă puternică de spectacole de comedie ale teatrelor independente, cu participarea unor actori iubiți de publicul român.
Așa cum a devenit deja o tradiție, și ediția a treia a festivalului COMIC 7 B aduce publicului premiere naționale, anume: spectacolul ”Ela, soțul și hoțul”, regizat de Radu Pietreanu (ex-Vacanța Mare), precum și o montare nouă a comediei ”Tanța și Costel”, pe texte de Ion Băieșu, cu actorii Cristi Martin – inițiatorul festivalului – și Alexandra Timofte, în regia lui Silvian Voinea, spectacol care se va juca la sala Consiliului Județean, pe 27 septembrie, de la ora 19.00, după Gala de premiere a festivalului.Unul dintre evenimentele speciale ale acestei ediții este parada costumelor populare vechi de 100 de ani, din colecția „Flori de ie”, creată de Cristina Chiriac, Ambasador al Antreprenoriatului Feminin din România. Parada va celebra Centenarul Marii Uniri și la ea vor participa liceene de la liceele din Buzău. Evenimentul are loc vineri, 21 septembrie, în cadrul Galei de deschidere a COMIC 7 B, de la ora 19.00, fiind urmat de spectacolul ”O relație deschisă”, cu Andreea Bibiri și Lucian Pavel. Festivalul COMIC 7 B promovează producțiile independente de calitate, create în afara tiparelor clasice, umorul de excepție, manifestările artistice interdisciplinare.

Laurenţiu Marinov/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ