Începe furnizarea căldurii

0
153

În apartamente, calorifele se încălzesc din 15 octombrie
Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate în ultimele zile dar și prognoza nu foarte optimistă, școlile din municipiul Buzău vor pune în funcțiune centralele termice. Căldura către populație va distribuită cel târziu din 15 octombrie, anunță RAM TERMO-VERDE, la acest moment existând o serie de probleme tehnice cu care sistemul de furnizare al agentului termic se confruntă.
Instituțiile de învățământ din municipiul Buzău vor da drumul rând pe rând centralelor termice, din pricina temperaturilor scăzute. Clasele au devenit din ce în ce mai reci, meteorologii anunță minime sub 10 grade pe timpul nopții și sunt necesare condiții optime pentru elevi. Școlile au centrale proprii în schimb vor fi puse în funcțiune de angajații RAM TERMO-VERDE.
Buzoienii racordați la sistemul centralizat de distribuție a energiei termice vor mai trebui să aștepte câteva zile până când caloriferele se vor încălzi.
În acest moment în jur de 4000 de apartamente sunt racordate la RAM, cele mai multe în cartierul Micro 14 din municipiul Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ