INFIRMIERĂ DE LA SPITALUL JUDEŢEAN, GĂSITĂ DECEDATĂ

0
4484

Există suspiciunea că femeia s-ar fi sinucis
Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauza morţii unei infirmiere de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Femeia avea 40 de ani şi a fost găsită decedată în maşina personală, pe o stradă lăturalnică din municipiul Buzău.
Simona Elisabeta Lazăr a lucrat ca infirmieră în secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău. Ulterior, s-a transferat în secția ATI COVID, în aceeași unitate medicală. Femeia era căsătorită și era mama a trei copii. Miercuri seară, în urma unor tensiuni în familie, femeia s-a urcat la volanul maşinii sale şi a plecat de acasă. A doua zi, dimineață, soţul a mers la Poliţie pentru a reclama dispariţia sa.
” La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora marca BMW şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, se menţiona pe site-ul Poliţiei Române.
Duminică, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că pe o stradă din zona industrială a municipiului Buzău s-ar afla o maşină cu o persoană decedată înăuntru. Poliţiştii ajunşi la faţa locului unde au găsit-o exact situaţia relatată de cel care sunase la numărul de urgenţă.
Colegii care îi erau apropiaţi infirmierei sunt şocaţi de cele întâmplate, mai ales că niciodată nu a lăsat de înţeles că ar avea probleme în familie.
Trupul femeii a fost ridicat şi dus la morga SML Buzău în vederea efectuării necropsiei. Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, una dintre ipoteze fiind cea a sinuciderii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ