INFRACTORI ÎN AUTOBUZE! Polițiștii au arătat modurile de operare ale hoților

0
643

Călătorii de pe liniile doi si opt au asistat astăzi la câteva exercitii ale infractorilor. Politistii si câtiva actori au pus în scenă mai multe metode după care actionează în prezent hotii. Scopul actiunii a fost acela de a trage un semnal de alarmă pentru ca buzoienii să fie mai vigilenti.Metoda accidentul, a înșelătoriei prin site-ul de matrimoniale sau la pont sunt metodele arătate astăzi călătorilor din autobuze. Polițiștii împreună cu actori voluntari au pus în scenă cele mai noi metode de înșelătorie practicate în ultimii ani de infractori. În acest fel, oamenii legii au vrut să tragă un semnal de alarmă și să îi facă mai vigilenți pe buzoieni.
Actorii și polițiștii au urcat în autobuzele care circulă pe liniile 2 și 8, unde au pus în scenă, prima dată, cea mai cunoscută metodă de înșelătorie cunoscută sub numele de Accidentul și care a făcut sute de victime în ultimii ani.
O nouă metodă de înșelătorie folosită de regulă de femei se referă la cea în care sunt atrași în plasă bărbați cu bani, ce sunt seduși, apoi tâlhăriți.
O altă hoție pusă în scenă astăzi este cea la pont, în care oamenii se laudă la rude ori chiar pe Facebook cu ce și-au cumpărat ori pe unde se plimbă, ceea ce reprezintă detalii importante pentru un escroc.
Acțiunile întreprinse astăzi de polițiștii buzoieni fac parte din activitățile programate să se desfășoare în Săptămâna Prevenirii Criminalității.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ