INSTITUȚIILE DE CULTURĂ ȘI-AU ÎNCHIS PORȚILE

0
120

Mai multe instituții din județul Buzău își închid porțile. Decizia vine ca o măsură de precauție sub amenințarea infectării cu Coronavirus.
Muzeul, Teatrul „George Ciprian”, Centrul cultural „Alexandru Marghiloman”, dar și Biblioteca Județeană și-au suspendat activitatea. Atfel,evenimentele ce presupun reprezentații, întâlniri sau simpozioane sunt amânate pentru o perioadă nedeterminată.
La Teatrul „George Ciprian” s-a suspendat deja activitatea. S-au luat măsurile necesare prevenirii infecției cu Covid-19.
Instituția continuă să desfășoare activitate managerială, iar artiștii vor face repetiții pentru spectacolele pe care urmează să le joace la Buzău, data urmând să fie comunicată ulterior. Biletele achiziționate deja, pot fi returnate, iar pentru cei care doresc să le păstreze, biletele rămân valabile pentru datele la care vor fi reprogramate spectacolele.
Și la Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu” activitatea se suspendă.
Instituția rămâne deschisă, desfășurând activitate managerială.
Alte instituții din Buzău își opesc activitatea. Aceleași măsuri se aplică și la muzeu. La Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” activitatea este suspendată. Deși se specificase inițial că specacolul „Sărut mâna, Doamna mea” se va susține, însă cu un număr limitat de persoane – 800 de spectatori, ieri a fost anunțată suspendarea activității, spectacolul fiind amânat.

Andreea Zaleschi/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ