Instructor de karate japonez, la Buzău

0
266

Pentru prima dată, un maestru nipon de arte marțiale a venit la Buzău. La Sala Sporturilor s-a desfășurat un stagiu de kumite, la care au fost prezenți zeci de iubitori de arte marțiale. Invitatul special al evenimentului a fost reprezentantul federației de specialitate din Japonia.
Sala Sporturilor din Buzău a găzduit un eveniment deosebit pe 1 mai. Pentru prima dată, un maestru nipon de arte marțiale a coordonat un stagiu de kumite. La invitația conducerii de Kyokushinkai Tradițional din România, în colaborare cu Asociația Sportivă Ronin Dyn Buzău, maestrul de karate Tomitaka a venit la Buzău. Niponul este reprezentantul federației de specialitate din Japonia și, alături de sempai Gabi Frățilă și sempai Horațiu Neagoie au oferit buzoienilor o demonstrație unică.
La activitatea de la Sala Sporturilor au venit zeci de iubitori de arte marțiale de toate vârstele, de la 4 ani până la 65 de ani, care s-au bucurat de experiența sportivă a japonezului.
Unul dintre organizatorii evenimentului de la Buzău a fost sempai Gabi Frățilă, care își dorește, prin astfel de activități sportive, să atragă cât mai mulți copii către sport. Iar prezența japonezului la Buzău a fost ca un magnet pentru cei mici.
Sportivii prezenți la Buzău s-au declarat încântați de schimbul de experiență adus de maestrul de karate din Japonia.
La stagiul de kumite de la Buzău au venit sportivi din Buzău, dar și din București și Galați.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ