„INSTRUIȚI-I ȘI PE POLIȚIȘTII LOCALI”! RUGĂMINTE A LUI TOMA CĂTRE PANTAZI

1
1617

Rugăminte a primarul municipiului Buzău către șeful IPJ Buzău. Toma i-a solicitat comisarului șef Laurențiu Pantazi să organizeze cursuri pentru polițiștii locali și acțiuni comune IPJ – Poliția Locală.
Poliția Locală își va diminua considerabil efectivul din luna noiembrie când peste 300 de agenți de la serviciul de pază vor fi disponibilizați.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ne-am saturat de placa asta a primarului Toma cu politia locala, stim ca vrea sa termine cu politia locala ca sa-i creieze locuri de munca lui Ibris care l-a sponsorizat in campania electorala si fisu lui Ibris traieste cu fisa lui Toma, a inceput sa fie penibil cu discreditarea politiei locale cu gasca pe care a pus-o la conucerea politiei locale, care nu stie ce tertipuri sa mai faca sa intre in gratie lui Toma, sefi, sefuti care mai decare sa arate cat sunt ei de destepti, dar care pe timpul fostului director frecau menta, masini de 30000 Euro cu care se plimba acum directorul politiei locale, sef care si-a parasit nevasta si traieste in concubinaj cu una de la nu stiu ce televiziune, etc. primarul asta vrea sa ne duca de nas ca el este cel mai cinstit, cel mai corect dar isi urmareste doar scopurile personale, om trai si vom vedea.

LĂSAȚI UN MESAJ