INSTRUMENTIST DE PE VALEA BUZĂULUI, DISPĂRUT

0
72

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Pătârlagele, muzicant cunoscut pe Valea Buzăului, a dispărut de câteva zile. El este de negăsit de sâmbătă, atunci când a părăsit domiciliul și nu s-a mai întors. Doar mașina acestuia a fost găsită în apropierea lacului Siriu, precum și un bilet care conduce către varianta unei sinucideri.
Nicu Barbu, un instrumentist cunoscut pe Valea Buzăului, a plecat de acasă sâmbătă, iar soția și fiica acestuia l-au tot așteptat să se întoarcă. Au încercat să-l sune, dar nu le-a răspuns. Așa că femeia a luat legătura cu mai multe rude și prieteni și au început să îl caute pe Nicu Barbu. Cunoștințele bărbatului au intrat în alertă după ce au găsit mașina acestuia la coada lacului Siriu. Prietenii săi au distribuit și un anunț pe rețelele de socializare, sperând să afle ceva despre el.
”Dragi prieteni, nimeni nu stie nimic de Nicu Barbu. Este dispărut de sâmbătă. Distribuiți, vă rog, și dacă aveți relații despre el sunați la Poliția Patarlagele sau la 112”
Polițiștii criminaliști s-au deplasat la locul unde se află abandonat autoturismul, găsind în interior un bilet de adio, în care Nicu Barbu își justifica decizia invocând neînțelegeri cu soția sa. Nicu Barbu cânta la un restaurant din Pătârlagele și participa la diverse evenimente. El era căsătorit și avea o fiică în vârstă de 14 ani.
Nici până în acest moment nu s-a găsit trupul bărbatului. Mai multe echipe mixte de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari scotocesc zona, în speranța că îl vor găsi. Un echipaj de la ISU folosește o barcă pneumatică pentru a-l căuta în lac.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ