Întâlnire între fraţi la Consiliul Judeţean Buzău! Raionul Soroca şi-a dat mâna cu judeţul Buzău

0
73

Sâmbătă dimineată o delegatie din Republica Moldova reprezentând Consiliul Raional Soroca, a efectuat o vizită de lucru în judetul Buzău. Întâlnirea oficială cu reprezentantii autoritătilor locale din Buzău a avut loc la Consiliul Judetean si s-a încheiat prin mai multe acorduri bilaterale care vizează viitoare investitii si proiecte.
Sâmbătă dimineaţă judeţul Buzău a primit vizita unei delegaţii a Consiliului Raional Soroca. Întîlnirea dintre autorităţile locale judeţene şi cele basarabene a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Buzău. O întîlnire destinsă între preşedintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean şi Petre Emanoil Neagu, preşdintele Consiliului Judetean Buzău care s-a concretizat prin mai multe proiecte bilaterale.
La rîndul său preşedintele raionului Soroca a mulţumit autorităţilor judetene pentru sprijinul acordat.
Între judeţul Buzău şi raionul Soroca a fost semnat un acord de înfrăţire încă din anul 1997 . Cele două entităţi administrative şi-au propus implementarea unor proiecte în domenii precum cel economic, socio-cultural şi administrativ care să aducă un aport comunităţilor reprezentate.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ