Întâlnire între președintele Consiliului Județean și primarul Chișinăului

0
12

“Zilele Chișinăului la Buzău” vor continua
Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a avut o întrevedere oficială cu primarul Chișinăului în urma căreia au fost stabilite mai multe proiecte de comun acord. Printre ele se numără organizarea unei noi ediții a “Zilelor Chișinăului la Buzău”, spectacol care a avut success în ciuda contextului pandemic.
Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu s-a întâlnit la Buzău cu o delegație oficială a Republicii Moldova, condusă de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban. În cadrul întâlnirii, președintele Consiliului a enumerat mai multe proiecte pe care cele două părți le vor desfășura printre care și organizarea unei noi ediții a Zilelor Chișinăului la Buzău.
Primarul Chișinăului s-a arătat mulțumit de relația pe care o are cu Consiliul Județean Buzău care a condus la desfășurarea mai multor proiecte.
Anul trecut în stațiunea Sărata Monteoru a fost organizat un eveniment cultural de amploarea prin strânsa colaborare a Consiliului Județean Buzău cu Primăria Chișinău. “Zilele Chișinăului la Buzău” a adus laolaltă artiști de renume din Republica Moldova, Garda Națională de la Alba Iulia, meșteri populari și artiști buzoieni.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ