INTERVENŢIE PRELUNGITĂ LA INCENDIUL DIN ZONA INDUSTRIALĂ

0
56

Incendiul izbucnit ieri, la un depozit de deşeuri electrocasnice din Zona Industrială nu a fost stins complet nici după 24 de ore. Pompierii s-au aflat şi astăzi la faţa locului pentru a lichida focarele ascunse. Între timp specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au cercetat cauzele producerii incendiului.
Echipaje de pompieri au fost prezente şi astăzi la platforma de depozitare a deşeurilor electrocasnice care a fost cuprins, ieri de un incendiu violent. Încă din timpul nopţii militarii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu angajaţi ai societăţii căreia îi aparţine depozitul, au îndepărtat toate elementele ce ar fi putut ascunde noi focare. Cauzele exacte ale declanşării incendiului erau încă necunoscute, cercetările fiind în curs de desfăşurare.
În perioada următoare urmează să fie evaluate şi pagubele materiale înregistrate în urma evenimentului, dar şi impactul pe care l-a avut asupra mediului, norul uriaş de fum degajat de incendiul care a ars 350 de tone de deşeuri electrocasnice.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ