ÎNTREŢINERE MAI MICĂ PENTRU FAMILIILE CU COPII MICI! Scutirea se aplică şi persoanelor netransportabile

0
106

Nouă consilieri locali ai PNL, PMP şi PSRo alături de unul independent, au întocmit un proiect pe care şi-l doresc aprobat în cel mai scurt timp. Aleşii propun legislativului local „scutirea de la plata cheltuielilor de întreţinere către asociaţia de proprietari a copiilor cu vîrsta de până la 3 ani şi a cheltuielilor cu energia electrică pentru funcţionarea ascensorului pentru persoane netransportabile”. Dacă documentul va trece de votul Consiliului Local, facilităţile se vor acorda de fiecare asociaţie de proprietari după întrunirea unei şedinţe.
Există asociaţii de proprietari în municipiul Buzău care oferă astfel de beneficii însă consilierii îşi doresc legiferarea lor la nivelul întregului oraş. Proiectul a fost depus la registratura Primăriei Buzău. Până va ajunge în plenul Consiliului Local hotărârea va urma să fie analizată în comisiile de specialitate pentru a fi avizată.
Nu este primul proiect cu rădăcini sociale pe care cei zece consilieri l-au depus spre avizare. Aleşii locali îşi doresc gratuitate pe transportul în comun cu autobuzele Trans-Bus pentru toţi buzoienii cu venituri până la salariul minim garantat. Cele două iniţiative vor urma să treacă de votul consilierilor locali cel mai probabil la următoarea întrunire.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ