INVESTIȚII IMPORTANTE PENTRU POMPIERI

0
787

În acest an, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență are planuri mari pentru pompierii din județul Buzău. Mai exact, IGSU dorește să efectueze câteva  investiții importante pe două planuri: una pe parte de dotare și cealaltă pe partea de consolidare și modernizare imobile. La capitolul dotări se intenționează achiziționarea unor mașini astfel încât să se retehnologizeze acest segment și să dea un plus de valoare din punct de vedere al intervenției personalului și siguranța acestuia.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență intenționează ca, în 2018, la nivelul județului Buzău, prin fonduri europene, să fie consolidate și modernizate imobilele pompierilor.

Pe lângă cele două proiecte de anvergură pe care IGSU vrea să le realizeze în acest an, la nivelul județului se mai au în vedere investiții privind dotarea cu echipamentele de protecție pentru personalul operativ. Unitatea ISU Buzău este catalogată de adjunctul inspectorului general, din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel Cezar Mihai Damian drept una bună și în plină dezvoltare.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ