INVESTIȚII ÎN HANDBAL

0
79

Handbalistele de la SCM Gloria, echipa care domina fără drept de apel seria I a Ligii a doua la handbal feminin, vor avea parte de dotări noi dar și de bani. Mai exact, Primăria Buzău va achiziţiona pentru elevele lui Romeo Ilie un microbuz și un autocar şi totodată va finanţa secţia de handbal cu 270.000 de lei. Totul va fi posibil în urma rectificării bugetare ce a fost aprobata recent, in Consiliul Local.

Veste bună pentru elevele lui Romeo Ilie. Primăria Buzău intenționează să le răsplătească pe handbalistele de la Gloria pentru performanţele din acest sezon. Echipa de handbal fete este pe locul I cu victorii pe linie și astfel municipalitatea va achiziţiona pentru elevele lui Romeo Ilie un microbuz și un autocar. De asemenea municipalitatea va finanţa secţia de handbal cu suma de 270.000 de lei. În contextul unui parcurs impecabil al fetelor lui Romeo Ilie, se speră ca acestea să obţină promovarea cât mai curând.

Dacă handbalistele de la SCM Gloria vor reuşi accederea în Liga Naţională, conducerea Primăriei anunţă că va suplimenta bugetul echipei pentru a putea face faţă rigorilor primului eşalon.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ