INVESTIȚII ÎN ZONELE TURISTICE DIN JUDEȚ

0
188

Pentru anul acesta, Consiliul Județean și-a propus să își îndrepte și mai mult atenția către zonele cu potențial turistic. Autoritățile județene vor să investească sume de bani în infrastructură, în special în reabilitarea drumurilor care duc către obiectivele turistice din județ. Astfel, până la finalul anului, Consiliul Județean dorește să reabiliteze toate șoselele astfel încât să se creeze un circuit turistic.
Este cunoscut faptul că județul Buzău are un potențial turistic ridicat, dar mulți vizitatori evită să ajungă la noi în județ din cauza drumurilor proaste. Pentru a aceste situații să nu mai apară, reprezentanții Consiliului Județean s-au gândit să reabiliteze drumurile de acces spre obiectivele turistice. În acest sens, șoseaua ce duce spre comuna Colți a fost reparată din fondurile Consiliului Județean, iar anul acesta se va reabilita și drumul din interiorul comunei până la Așezările rupestre.
Totodată se fac demersuri pentru a găsi fondurile necesare reabilitării drumului care face legătura între comunele Colți și Brăești. Șoseaua ar fi utilă atât pentru locuitorii din acele unități administrativ teritoriale, dar mai ales pentru turiști. Aceștia s-ar putea bucura de un circuit turistic care să cuprindă toate obiectivele.
Prin aceste investiții, autoritățile județene speră ca, pe lângă atragerea turiștilor, să trezească și interesul afaceriștilor de a investi în aceste zone.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ