INVESTIȚII MASIVE LA TRANS BUS

0
61

Municipalitatea face investiții serioase în societatea Trans Bus. Pe ordinea de zi a ședinței de luni a Consiliului Local Muncipal, va fi supus spre aprobare proiectul privind rectificarea de buget pentru majorarea capitalului social al firmei de transport în comun. Se are în vedere achziționarea în următoarea perioadă a mai multor mijloace de transport, astfel încât numărul de autobuze în parcul auto al societății Trans Bus să ajungă până la 110.

La acest moment, Trans Bus a intrat în posesia a cinci maşini din al doilea lot de autobuze VDL Ambassador achiziţionate de municipalitate. Alte cinci mijloace de transport în comun urmează să ajungă la Buzău în luna ianuarie. Acestora li se vor adăuga încă nouă, articulate, astfel că flota operatorului municipal de transport în comun va ajunge la 110 autobuze. Primarul Constantin Toma vrea ca, luni, 18 decembrie, atunci când va avea loc ședința Consiliului Local Muncipal din această lună să supună spre aprobare proiectul privind rectificarea de buget pentru majorarea capitalului social al firmei de transport în comun. Investiţiile de la Trans Bus sunt necesare pentru ca această societate să poată asigura legătura municipiului cu toate localităţile riverane.

Municipalitatea dorește ca prin aceste investiții să se asigure astfel un transport rapid şi eficient pentru navetişii din localităţile mai apropiate de municipiu, care lucrează în oraş.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ