INVITAȚI LA CURĂȚENIE

0
26

Buzoienii sunt invitați la curățenie. Primăria lansează un apel către cetățeni, dar și către agenții economici din municipiu să se alăture campaniei de curățenie care se va desfășura timp de o lună. Buzoienii sunt mobilizați în această perioadă pe toate străzile din municipiu, în zonele din jurul blocurilor, curților, căilor de acces precum și spațiilor verzi aferente acestora.
Conducerea Primăriei Buzău lansează invitaţia către toți buzoienii persoane fizice, agenții economici și instituțiile publice din municipiu să se alăture campaniei de curăţenie care se va derula în perioada 18 martie-19 aprilie 2019. Buzoienii sunt mobilizați în această perioadă pe toate străzile din municipiu. În zonele din jurul blocurilor, curților, căilor de acces precum și spațiilor verzi aferente acestora.
Primarul Constantin Toma va coordona personal aceste acțiuni, astfel încât să îndemne să participe și cetățenii în număr cât mai mare, la curățeniea și înfrumusețarea orașului, mai ales în apropierea locurilor de reşedintă, cât şi în locațiile unde își desfășoară activitatea profesională. De asemenea, toți agenții economici, toate instituțiile publice precum și celelalte persoane juridice, trebuie să asigurare curățenia și aspectul edilitar al clădirilor, curților, împrejmuirilor, căilor de acces, precum şi a străzilor, drumurilor, spațiilor verzi aferente acestora.
Acțiunea de curățenie şi înfrumusețare a oraşului se va desfăşura împreună cu societățile Urbis Serv S.R.L şi RER Sud S.A.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ