INVITAȚIE LA BAL

0
307

Crucea Roșie Buzău organizează, pentru al șaptelea an consecutiv, Balul Caritabil de Dragobete ce va avea loc pe 21 februarie, orele 19:00, la un restaurant din oraş. Pe lângă tematică, surprize și voie bună, evenimentul își propune să ofere ajutor comunității, acolo unde este necesar, prin donațiile ce se vor strânge.
Crucea Roșie Buzău organizează și în acest an un bal caritabil. Acțiunea este inspirată de exemplul Reginei Maria, patroana spirituală a Crucii Roșii, care organiza baluri de caritate pentru răniții de război. Evenimentul va avea loc pe 21 februarie, începând cu ora 19:00. Tematica Balului Caritabil de Dragobete din acest an este tradiția și ia românească.
Organizatorii promit oamenilor cu suflet care participă la Bal și care doresc să doneze pentru Crucea Roșie o serie de surprize, un program artistic special, acorduri de muzică autohtonă, decoruri de primăvară, și un meniu tradițional românesc, toate pentru a contribui la promovarea tradițiilor și iei românești. La finalul evenimentului se va alege cea mai frumoasă ie, sau ținută populară, din rândul celor care vor participa la Bal.
Din fondurile strânse la Balul de anul trecut au rămas 15.000 de lei care au fost puși într-un cont separat, și, cu ceea ce se va strânge în acest an, organizatorii speră să reușească să achiziționeze o mașină mai încăpătoare și mai puternică care să deservească acțiunile și actele de caritate derulate de Crucea Roșie.

Andreea Zaleschi/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ