INVITAȚIE LA  ,,TOAMNA BUZOIANĂ”

0
257

Expoziție cu vânzare de legume și fructe, bunătăți tradiționale, meșteri populari, animale, dar și artiști cunoscuți. Sunt doar câteva din ingredientele festivalului toamnei de la Buzău. Autoritățile locale și-au dat mâna și au pus la punct un eveniment deosebit, menit să adune laolaltă tot ce este mai bun în județul nostru. Astfel Primăria Buzău, Consiliul Județean și Direcția Agricolă organizează o nouă ediție a Toamnei Buzoiene, tradiționala sărbătoare a recoltei. Anul acesta, evenimentul se va desfășura la Drăgaică și va reuni participarea a nenumărați producători, meșteri și artiști din întreg județul.

Față de ediția de anul trecut, locul de desfășurare a evenimentului este Târgul Drăgaica, iar programul pregătit de către autorități este mult mai complex. Zilnic, pe scena amenajată  în zonă vor urca artiști îndrăgiți și vor exista și programe dedicate copiilor. Evenimentul își proprune, totodată, să promoveze hrana sănătoasă, cultivată de producătorii buzoieni. Astfel, gospodinele vor avea de unde alege atunci când vine vorba de provizii pentru iarnă.

Așadar, startul târgului Toamna Buzoiană se dă mâine, de la ora 15.00, iar pe scenă vor urca Laura Lavric, Maria Dragomiroiu, Daniel Turică, Diana Ștefănescu și Ansamblul Plaiurile Mioriței. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ