Ion Marin şi-a dat demisia…din nou…irevocabil Ieri a participat la ultima şedinţă CLM

0
61

Ion Marin si-a dat demisia din Partidul Miscarea Populară si a renuntat la functia de consilier local municipal. Fostul inspector sef al IPJ Buzău a intrat în conflict cu propriul partid la scurt timp după ce a primit o functie în Consiliul Local Municipal, împărtind aceleasi idei cu psd-isti si primarul Constantin Toma. Ion Marin nu se află la prima demisie doar că de această dată a anuntat că o face…irevocabil.
”Astazi, urmare uor probleme de ordin personal, am decis, irevocabil, sa imi dau demisia din PMP, implicit din fuctia de consilier local municipal …”
…a anunţat pe pagina sa de Facebook, în această dimineaţă, consilierul local Ion Marin. Fostul comandant nu a oferit mai multe explicaţii în legătură cu decizia luată. Cu toate acestea gestul său poate fi pus pe seama tensiunilor din sânul partidului, în special cu preşedintele PMP Buzău, Adrian Mocanu. Deputatul buzoian acuza în luna septembrie 2016 că “Ion Marin, consilier local PMP Buzău, s-a vîndut cu totul intereselor grupului infracţional reprezentat de primarul PSD Constantin Toma….PMP Buzău va declanşa procedurile de excludere din partid a domnului Ion Marin”.
Cu cîteva zile înainte de sfârșitul lui 2016, Ion Marin îşi trecea în revistă tot pe pagina sa de Facebook realizările şi dezamăgirile din ultima perioadă.
Eu si 2016…
“A fost anul in care m-am decis sa incerc sa intru in politica romaneasca.
Am pornit la drum cu entuziasm fara sa iau in calcul ca dezamagirile nu ma vor ocoli si ca vor veni tocmai de acolo de unde nu te astepti…de la unii dintre cei care pareau apropiati… Astfel ca, in 2016, am cunoscut ce inseamna sa fii tradat, sa fii apreciat, sa fii urat, sa fii laudat… Cu toate astea, am avut sansa sa cunosc, mai bine, oameni pentru care respectul meu a crescut considerabil…
Am reusit sa ajung consilier municipal cu sprijinul a 14 oameni care n-au precupetit niciun efort pentru a-mi realiza obiectivul…
Am cunoscut un primar, Constantin Toma, care m-a convins ca stie ce vrea…”
Comandantul Ion Marin nu este la prima demisie. Chiar pe 1 ianuarie 2016 anunţa tot pe o retea de socializare că renunţă la candidatura pentru Primăria Municipiului Buzău. Cu cîteva luni în urmă, el fusese desemnat să intre în cursa pentru Palatul Comunal de Partidul Mişcarea Populară. Ulterior s-a răzgîndit. După alegerile locale, în urma fuziunii dintre PMP şi UNPR, fostul şef al Poliţiei Buzău şi-a depus din nou demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Pe de altă parte renunţarea la funcția de consilier local şi apropierea de primarul Constantin Toma au confirmat zvonurile conform cărora Ion Marin îşi doreşte să preia frâiele Direcţiei de Poliţie Locală. De altfel, acesta și-a depus dosarul de înscriere pentru a participa la concursul care va fi organizat in perioada următoare.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ