Ionescu vs Trans-Bus! Scandalul scrisorilor continuă…

0
123

Scandalul dintre consilierul local independent Constantin Ionescu si conducerea Trans-Bus continuă. Alesul local a solicitat date referitoare la achizitia celor două autobuze second-hand. În schimb conducerea companiei i-a răspuns că documentele solicitate nu pot fi puse la dispozitie în totalitate pentru că sunt clasificate si confidentiale. Cel mai probabil independentul din Consiliu Local îsi va căuta dreptatea în instantă.
Cele două autobuze Volvo second-hand achiționate recent de Trans-Bus au dat naștere unui scandal public de proporţii. Pe deoparte consilierul independent Constantin Ionescu acuză operatorul de transport că a făcut o achiziție netransparentă motiv pentru care i-a solicitat o serie de documente care s-au tot lăsat aşteptate. În acest context a trimis o scrisoare deschisă Minsietrului Mediului prin care reclamă lipsa de transparență a societății și decizia prin care acesta a achiziționat mijloace de transport la mîna a doua cu normă de poluare inferioară celei stabilite prin acordurile de mediu ale Uniunii Europene.
Între timp conducerea Trans Bus a reuşit să răspundă la solicitare dar într-un mod evaziv, subliniază alesul local.
Cât priveşte celelalte date cerute referitoare la consumul autobuzelor, garanţia lor, numărul real al kilometrilor parcurşi şi firma de la care au fost cumpărate, operatorul de transport a răspuns că sunt clasificate.
Cel mai probabil consilierul local va chema în instanţă conducerea Trans Bus pentru a prezenta informaţiile publice considerate deocamdată confidenţiale. Directorul operatorului de tranmsport în comun nu a putut fi contactat telefonic pentru detalii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ