Ionuț Apostu, rămâne la Primărie! Viceprimarul a refuzat să fie presedinte la Fondul de Mediu

0
113

Răsturnare de situatie! Ionuț Apostu, viceprimarul municipiului Buzău, nu va fi presedinte al Administratiei Fondului de Mediu cu rang de secretar de stat. Apostu nu a acceptat numirea astfel că va rămâne in fruntea Primăriei Buzau. De altfel, pe contul sau de pe o retea de socializare, Ionut Apostu si-a motivat decizia.
„Îndrăznesc să cred în Buzău! Întotdeauna am considerat că a fi în serviciul public și a sluji interesele cetățenilor este cel mai onorant lucru, indiferent de funcția pe care o ocupi la un moment dat. Aceasta este rațiunea pentru care am acceptat să ocup funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat. În urma unei analize obiective bazată și pe motive de natură personală, și având la dispoziție un termen legal de 15 zile în care puteam opta între diferitele funcții publice, am decis să mă retrag din această demnitate și să fiu în continuare viceprimarul orașului Buzău. Îi asigur pe toți buzoienii că îmi voi dedica întreaga experiență în administrație pentru continuarea proiectelor de care cetățenii acestui oraș au atâta nevoie”, a scris pe Facebook Ionuț Apostu.
Numirea lui Ionut Apostu nu a surprins pe nimeni având in vedere că a fost director la Agenția pentru Protecția Mediului Buzău si in plus în 2012 a ocupat pentru șase luni funcția de consilier la Direcția Resurse Umane și Relații Publice în cadrul Ministerului Mediului iar din noiembrie 2012 pînă în 2016 a condus Agenția pentru Protecția Mediului Buzău. Anul trecut a fost numit viceprimar al municipiului Buzau, din partea PSD

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ