ISU RECRUTEAZĂ CANDIDAȚI

0
62

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău recrutează tineri candidaţi care îşi doresc să urmeze cursurile instituţiilor de învăţământ ale Ministerului de Interne şi să devină pompieri ori salvatori de profesie. Locurile sunt disponibile atât în cadrul Facultății de pompieri, cât și la Școala din Boldești.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a început campania de recrutare a candidaților care doresc să participe la concursurile de admitere în instituțiile de învățamânt ale Ministerului de Interne şi cele ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc specialişti în domenii specifice. Recrutarea se desfăşoară la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în fiecare zi de luni-vineri între orele 09.00-16.00. Tot în această perioadă, se fac înscrieri şi pentru Școala de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti. Sesiunea de admitere este programată în luna ianuarie a anului viitor.
Totodată sunt disponibile 49 de locuri la instituțiile de învățământ superior și 36 de locuri la școlile postliceale din cadrul Ministerului Apărării Naționale pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne. Dosarele de înscriere pot fi depuse la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

DANIEL VASILE/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ