Ivan Patzaichin prezent în Parcul Tineretului! Întrecere pe apă pentru buzoieni

0
84

Sute de buzoieni au fost prezenţi duminică, în Parcul Tineretului la prima competiţie de caiac canoe organizată în Buzău. Întrecerea demonstrativă s-a desfăşurat sub privirea marelui canotis, Ivan Patzaichin. În canotci au fost prezenţi sportivii celor mai cunoscute echipe din oraş, alături de poliţişti şi pompieri.
Câteva sute de buzoieni au asistat la o competiţie de caiac canoe dedicată amatorilor, care a avut loc duminică dimineaţă pe lacul din Parcul Tineretului. Întrecerea a fost organizată de asociaţia multiplului medaliat olimpic la caiac canoe, Ivan Patzaichin şi s-a bucurat de prezenţa a 12 echipaje. Pe parcursul a câteva ore sportivii buzoieni s-au întrecut cu poliţiştii şi pompierii din oraş, însă cele mai strălucitoare medalii au revenit unei formaţii alcătuite din angajaţii ai societăţii SuperLit.
Întrecerea a fost catalogată o reuşită, atât de autorităţile locale, cât şi de Ivan Patzaichin. Cunoscutul canotor a reuşit să obţină promisiunea edilului Constantin Toma că evenimentul se va repeta şi anul viitor.
Deşi în competiţie au fost prezenţi sportivii celor mai cunoscute echipe din judeţ, locul I a fost ocupat de o echipă care nu practică sportul de performanţă. Este vorba despre angajaţii unei societăţi buzoiene, care vor reprezenta judeţul la faza finală, care va avea loc la Tulcea.
Evenimentul sportiv s-a încheiat seara în amfiteatrul din Parcul Tineretului, cu un concert susţinut de interpreţi locali, fiind prezent şi cunoscutul artist Whats Up.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ