IZOLAȚI LA LOCUL DE MUNCĂ

0
54

Peste 250 de angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău se află în izolare la locul de muncă, începând cu data de 11aprilie. Măsura este luată pentru evitarea răspândirii infecției și protejarea beneficiarilor de servicii.
Chiar dacă nu există niciun caz confirmat de Covid-19, în rândul personalului , nici a beneficiarilor de servicii de asistență socială, Ordonanța Militară nr.8 ,îi obligă pe angajații celor 35 de structuri rezidențiale, care se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău ,
să iși petreacă sărbătorile de Paște la locul de muncă .
În prezent, un număr de 284 de angajați se află în izolare la locul de muncă, pe o perioada de 14 zile. Izolarea preventivă a angajaților acestor centre, la locul de muncă sau în alte zone dedicate, în care nu au acces persoane din exterior, are rolul de a se evita răspândirea infecției în rândul beneficiarilor de servicii.
Conducerea DGASPC, a precizat că au fost identificate, spații de cazare la nivelul structurilor rezidențiale pe care le dețin. Aici li se vor asigura, pe toată această perioada hrană, apă și materiale igienico-sanitare. De asemenea, în perioada Sărbătorilor Pascale, meniul va fi specific acestei perioade.
După finalizarea celor 14 zile de izolare, deplasarea atât de la locul de muncă către locul de izolare, cat și invers, se asigură de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiluzui Buzău, cu sprijinul Consiliul Județean Buzău.
.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ