JANDARMERIA ŞI-A FĂCUT BILANŢUL

0
29

Anul 2020 a fost un an dificil, plin de provocări şi pentru jandarmii buzoieni. Pe lângă misiunile specifice, angajaţii Jandarmeriei au avut sarcina de participa activ la acţiuni de limitare a efectelor pandemiei.
Jandarmii buzoieni şi-au făcut bilanţul pe anul care s-a încheiat şi au tras concluziile cu privire la modul în care şi-au făcut datoria într-o perioadă grea marcată de pandemia de coronavirus. În raportul prezentat săptămâna aceasta, reprezentanţii Jandarmeriei au arătat că evoluția situației operative a fost caracterizată de un grad de complexitate ridicat. Astfel jandarmii buzoieni au executat misiunile ce le revin, conform competențelor, prin impicarea la maximum a resurselor urmane şi materiale la dispoziție, aliniindu-se efortului general al tuturor autorităților în ceea ce privește limitarea efectelor pandemiei.
Acțiunile pe linia activităților de prevenire s-au axat pe conștientizarea populației privind necesitatea respectarii măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid- 19.

“Unele misiuni au avut caracter de noutate, fiind de menționat în acest sens măsurile de ordine publică, dar și intervențiile în zona centrelor de carantină instituționalizată, asigurarea transporturilor persoanelor ce urmau a fi plasate în carantină, executarea misiunilor ocazionate de carantinarea celor două zone de pe raza județului, cartierul Poștă din mun. Buzău, respectiv satul Râmnicelu, situații în care jandarmilor buzoieni le-a revenit și responsabilitatea coordonării și integrării tuturor forțelor participante”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Conform bilanţului, în cursul anului trecut au fost constatate 321 de infracțiuni, au fost aplicate peste 4720 de sancţiuni contravenţionale, amenzile însumând aproape 1.653.500 de lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ