JANDARMII BUZOIENI, PRINTRE CEI MAI BUNI DIN ŢARĂ

0
49

Jandarmii buzoieni au participat anul trecut la mai puţine misiuni de menţinere a ordinii publice, decât în anul precedent. Diminuarea numărului de misiuni pe acest palier este efectul pierderilor de efective din cadrul structurilor specializate. Totuşi, jandarmii şi-au finalizat cu succes acţiunile, iar acest fapt se datorează activităţilor preventive desfăşurate şi a atras aprecieri din partea comandantului Jandarmeriei Române, prezent ieri la Buzău, la bilanţul instituţiei.

Conducerea Jandarmeriei Buzău, admite că anul trecut au fost şi ceva probleme interne.Câţiva jandarmi au fost sancţionaţi pentru diferite abateri, însă potrivit şefului Inspectoratului, nu au fost înregistrate fapte grave, ci, mai degrabă greşeli.

În perioada ianuarie-decembrie 2017 Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a organizat şi desfăşurat 403 misiuni de asigurare a ordinii publice în care au fost implicaţi peste 3 200 de jandarmi. Serbările publice, cu mari aglomerări umane au fost printre cele mai solicitante pentru jandarmi.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ