JANDARMII LA BILANŢ

0
44

Anul ce s-a încheiat a fost unul fără mari probleme pentru jandarmii buzoieni. Asta rezultă din bilanţul prezentat de conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buză , în faţa şefilor de la Bucureşti şi a reprezentanţilor instituţiilor cu care unitatea colaborează.
Activitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, conform conducerii unităţii, a urmărit, în anul 2018, creșterea gradului de încredere al cetățenilor în instituție și în capacitatea de răspuns la solicitările acestora, consolidarea imaginii pozitive a instituției, dezvoltarea relațiilor de colaborare și cooperare interinstituțională. Potrivit raportului de activitate pe anul trecut prezentat, recent de Jandarmeria Buzău, în 2018, numeroasele misiuni la care au participat angajaţii instituţiei, s-au desfăşurat fără evenimente cu impact negativ, la nivelul judeţului.

“Referitor la prevenirea și combaterea fenomenului infracțional, a garantării și apărării drepturilor constituționale, siguranței cetățenilor, proprietății publice și private, precum și a asigurării climatului necesar funcționarii instituțiilor statului putem spune că, raportat la atribuțiile legale ce ne revin, nu s- au înregistrat probleme deosebite în județul Buzău, iar analiza activităților, structurii organizatorice și a costurilor a relevat faptul că soluțiile adoptate au fost viabile acestea ducând la îmbunătățirea activităților desfășurate și reducerea costurilor necesare desfășurării acestora” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Buzău.

Pentru anul în curs, jandarmii buzoieni sunt preocupaţi, printre altele şi de probleme cu caracter administrativ. Printre cele mai importante se regăsesc: completarea deficitului de personal; menținerea capacității operaționale la un nivel optim; continuarea demersurilor de înnoire a parcului auto; îmbunătățirea condițiilor de muncă, prin administrarea judicioasă a patrimoniului imobiliar.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ