JANDARMII, LA DATORIE, DE ZIUA LOR

0
103

Ziua Jandarmeriei, sărbătorită în fiecare an pe 3 aprilie, a fost lipsită anul acesta de orice fel de festivism. În plină stare de urgenţă, jandarmii se află în prima linie, în lupta împotriva răspândirii coronavirusului, fiind prezenţi în stradă, sărbătoarea fiind doar în sufletele lor.
3 aprilie, zi de mare sărbătoare pentru jandarmi în anii trecuţi, a fost astăzi o zi obişnuită de muncă pentru personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău. Ziua Jandarmeriei Române i-a găsit pe cei care poartă uniforma acestei instituţii, în obiective, pe stradă, în misiuni specifice stării de urgenţă. Cu toţii veghează acum la respectarea normelor de siguranță impuse prin ordonanțe militare, pentru a preveni și a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus.
Cu ocazia Zilei Jandarmeriei, 15 ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău au fost avansaţi în grad. Printre aceştia se numără şi Virgil Cueru, comandantul inspectoratului, care a primit tresele de colonel.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ