Jurământul lui Hippocrate vs interese personale

0
20

Detalii șocante pe subiectul crizei medicilor de la Cardiologie
Detalii șocante dezvăluite de către prefectul județului Buzău în scandalul crizei de medici din Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Buzău. În urmă cu două săptămâni activitatea în secție a fost suspendată ca urmare a faptului că cei doi medici au ales să plece. Unul dintre ei și-a abandonat pacienții care erau sub tratament, a relatat prefectul Daniel Țiclea în emisinea Subectul Zilei.
Prefectul județului Buzău a atras atenția că o parte dintre medici aleg să activeze mai mult în domeniul privat cu toate că sunt angajați și la stat, afectând astfel activitatea din spitale.
Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Buzău a fost redeschisă ca urmare a faptului că unitatea medicală a reușit să convingă doi specialiști să-i ajute pe buzoienii cu probleme de sănătate, până în momentul în care posturile vor putea fi ocupate prin concurs. Situația este însă una temporară astfel că Spitalul Județean Buzău anunță în continuare scoaterea la concurs a unor posturi penru medici cardiologi.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ