LA BUZĂU, RECHINI IMOBILIARI ÎN LOC DE ANL

0
79

PNL despre unirea cu Țintești: hărți, cărți colorate și povești nemuritoare
Atac dur al liberalilor buzoieni după ce primarul Constantin Toma a anunțat că un investitor și-ar dori să creeze un cartier de locuințe la Țintești. Gabriel Avrămescu, preșdintele PNL Buzău, a declarat că primarul municipiului oferă bani rechinilor imobiliari în loc să se preocupe de ridicarea unor locuințe ANL, iar unirea cu comuna Țintești este o poveste.
Primăria Municipiului Buzău nu este interesată de crearea unor locuințe ANL. Este o situație deosebit de gravă având în vedere numărul mare de tineri care și-ar dori o locuință. Informația a fost dată publicității de președintele PNL Buzău care a transmis prin intermediul unei postări faptul că primarul Constantin Toma este mai degrabă interesat de rechinii imobiliari.

“Primarul Buzăului alege să dea bani rechinilor imobiliari din Belgia, în loc să facă locuințe pentru tineri prin programele statului român. Așa se fac strategiile de dezvoltare din biroul de primar, pentru ”.

Potrivit ANL

“…în viitorul apropiat, datorită lipsei solicitărilor din partea Primăriei Municipiului Buzău, nu vor fi dezvoltate programe de construire de locuințe pentru tineri, în municipiul Buzău”.
Liderul PNL a catalogat proiectul de unire a orașului Buzău cu comuna Țintești drept o fantasmagorie, o poveste nemuritoare.

Contactat telefonic pentru o reacție vizavi de informațiile apărute în mediul online, primarul Constantin Toma declarat că este o provocare și nu răspunde unor minciuni.
Gabriel Avrămescu a mai anunțat faptul că Guvernul României a aprobat o ordonanță de urgență pentru echilibrarea prețului locuințelor construite prin ANL, astfel încât, în ciuda costurilor de construcție tot mai mari din ultimii ani, aceste locuințe să rămână la prețuri accesibile pentru tinerii de până în 35 de ani. Prin urmare, a adăugat șeful PNL, municipalitatea ar trebui să solicite ANL sprijin pentru construirea de locuințe.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ