LA MASĂ CU MOȘ CRĂCIUN

0
67

Zeci de copii au luat cu asalt marți, holul Muzeului Județean din Buzău. Ei au auzit că Moș Crăciun a poposit în instituția buzoiană și au venit pentru a lua masa cu el. Pentru a-l primi așa cum se cuvine, micuții s-au pregătit intens: au învățat poezii și colinde. Desigur că, Moș Crăciun va primi și el câteva cadouri pe care micuții le-au pregătit special pentru acest eveniment.

Prezent la eveniment a fost și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care a fost întâmpinat de copii. Șeful instituției a stat de vorbă cu micuții care au ținut să îi demonstreze că și-au făcut lecțiile și că și-au învățat ca la carte colindele. Mai apoi, micuții i-au spus președintelui Consiliului Județean că erau puțin supărați pentru că Moș Crăciun nu a venit cu renii săi.

A sosit într-un final și musafirul mult așteptat de copii. Anii grei și-au pus amprenta asupra lui Moș Crăciun. Obosit, Moșul s-a așezat pe jilțul său însă nu prea a avut parte de odihnă. Imediat micuții l-au înconjurat și au cântat colinde.

Moș Crăciun le-a promis copiilor că va veni și pe 22 decembrie la Muzeul Județean, pentru a se întâlni cu ei. Totodată, el le-a mai spus copiilor că îi va vizita și în noaptea de Crăciun, atunci când ei vor dormi, ca să le lase cadouri sub brad.

Și dacă tot vorbim de cadouri, micuții au fost tare nerăbdători să spună ce doresc ei să găsească în dimineața zilei de Crăciun, sub brăduțul împodobit. Ei spun că au fost cuminți așa că nu au cum să nu primească ceea ce și-au dorit. Și ca să fie siguri că vor primi cadourile mult visate ei i-au lăsat lui Moș Crăciun și scrisori cu indicații precise.

Așadar, pe data de 22 Decembrie, Moș Crăciun îi aşteaptă pe copiii cuminți la Muzeul Judetean. Ei vor primi cadouri și vor avea parte de multe surprize, iar la final se vor bucura de un superb foc de artificii. Toate acțiunile desfășurate în luna decembrie sunt menite să aducă bucurie atât copiilor, părinților cât și bunicilor.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ