LA UN PAS DE BĂTAIE ÎN CONSILIUL LOCAL

0
111

Doi consilieri municipali au fost la un pas să se ia la bătaie după ședința extraordinară de vineri, în care a fost aprig dezbătut un proiect de hotărâre privind trecerea imobilelor unui liceu tehnologic în administrarea altei unități școlare. După ce s-au înțepat verbal în timpul dezbaterilor, cei doi aleși locali, unul de la PSD, iar celălalt de la PSRo, au continuat scandalul pe holul Pirmăriei.
Scandalul a pornit de la o replică acidă adresată de consilierul local Silviu Roșioru colegului său de la PSD, Alexandru Dunel, reproșându-i modul în care votează proiectele de hotărâre.
După ședință, la ieșirea din sala de plen, consilierul Alexandru Dunel s-a îndreptat către Silviu Roșioru și l-a întrebat de ce l-a apostrofat în timpul întrunirii. La un moment dat, au început și îmbrâncelile. Consilierul Roșioru s-a împinns în colegul său, însă conflictul care escaladase a fost potolit la timp de viceprimarul Andrei Neder. El a reușit să îi calmeze pe cei doi aleși care păreau foarte hotărâți să tranșeze conflictul „bărbătește”.
În final, cei doi aleși locali s-au calmat și fiecare și-a văzut de drumul său.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ