La un pas de izolare

0
80

Locuitorii din Bâsca Rozilei amenințați de alunecările de teren
O porțiune din drumul județean 203 K, în dreptul satului Bâsca Rozilei, riscă să se surpe din pricina unei alunecări de teren. Situația este și mai gravă din pricina faptului că surparea a antrenat și casele din zona respectivă. Locuitorii se tem ca nu cumva din pricina ploilor din ultima perioadă, pământul să o ia la vale cu tot cu puținul care l-au agonisit o viață întreaga.
Situație dramatică în nordul județului Buzău. Din pricina unei alunecări de teren, o porțiune din DJ 203 K ce face legătura dintre Gura Teghii și Nehoiu, s-a surpat. Alunecarea care se întinde pe câțiva metri este localizată în satul Bâsca Rozilei. Circulația se desfășoară pe un singur fir iar localnicii se tem de ce este mai rău. Pereții caselor au început să se fisureze iar ploile din ultima perioadă ar putea mări viteza cu care pământul a început să o ia la vale.
Drum surpat basca rozilei 20
Primarul orașului Nehoiu a declarat că au fost făcute demersuri către Consiliul Județean pentru repararea drumului.
s-au facut demersuri catre cj..oprirea tasarii
Consiliul Județean Buzău a anunțat că va solicita sprijinul Guvernului pentru un ajutor financiar având în vedere că în pericol de surpare nu este doar drumul ci șicasele localnicilor.
Lucrarea este una de anvergură și deosebit de contisitoare a mai anunțat Consiliul Județean Buzău.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ