LA UN PAS DE TRAGEDIE, PE ŞOSEAUA MORŢII

0
450

O nouă tragedie a fost pe cale să se producă astăzi pe Drumul European 85. Între Săptaru şi Costeşti, trei maşini au fost implicate într-un grav accident rutier, soldat cu rănirea a 5 persoane, printre care, şi un copil de 7 ani. Evenimentul a fost provocat de şoferul unuia dintre autoturisme care, din motive necunoscute, a intrat pe contrasens.
Trei maşini în care se aflau 7 persoane au fost implicate într-un grav accident rutier, produs vineri dimineaţă pe DN2E85, între Săptaru şi Costeşti. Patru adulţi şi un copil au suferit traumatisme şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi soţi din judeţul Vrancea au scăpat ca prin minune fără nicio zgîrietură după ce maşina lor a fost aruncată de pe şosea, în câmp, în urma impactului violent cu un alt autoturism. Îngrozit, bărbatul, în vârstă de 64 de ani, care se afla la volan povesteşte cum s-a întâmplat accidentul.
Pentru scoaterea din maşini a victimelor a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
Victimele au fost preluate imediat de ambulanţe şi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Două persoane erau în stare gravă, iar medicii puneau problema transferului acestora, la un spital din Bucureşti.
Poliţiştii rutieri au făcut cercetarea la faţa locului şi au tras primele concluzii cu privire la modul în care s-a produs accidentul.
Traficul, pe DN2E85, în zona în care a avut loc accidentul a fost blocat zeci de minute, timp în care, pe ambele sensuri s-au format coloane mari de autovehicule. Şoseaua este una dintre cele mai periculoase din ţară, aici având loc, frecvent tragedii rutiere, fapt ce i-a adus îngrozitoarea reputaţie de „Şoseaua morţii”.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ