LA VÂNĂTOARE DE MAIDANEZI! Ecarisajul a descins astăzi în Micro XIV

1
238

La vânătoare de maidanezi. Serviciul de ecarisaj al societătii Urbis Serv a descins astăzi în cartierul Micro 14 după ce zeci de locatari s-au plâns de zgomotul si de mizeria făcute de câinii fără stăpân. Hingherii au reusit să strângă o pare din patrupede, însă o problemă însemnată este cauzată de o iubitoare de animale care a dunat peste 50 de câini, pe care îi creste într-un adăpost în spatele blocurilor.
Serviciul de ecarisaj al Urbis Serv a descins astăzi în cartierul Micro 14 după ce mai multi locatari s-au plâns de zecile de maidanezi care au invadat străzile din jurul blocurilor. Hingherii au adunat întâi puii, apoi au tranchilizat câinii mai mari pentru a-i putea transporta la padoc.
Acțiunile de strângere a maidanezilor vor fi din ce în ce mai dese în această perioadă.
O situație extrem de supărătoare pentru locuitorii din cartierul Miro 14 este cauzată de o iubitoare de animale. Împreună cu soțul său, femeia a adunat peste 50 de câini pe care îi adăpostește în spatele blocurilor. Aceasta devine extrem de agresivă atunci când vecinii sau hingherii încearcă să îi ia câinii.
Hingherii spun că pregătesc o acțiune de strângere a celor pest 50 de câini, hrăniți zilnic de iubitoarea de animale.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bună seara! Prin cartierul Mihai Viteazul, când vin acești hingheri? Mai avem vecini care își lasă cainii pe strada (Str. Pinului și str. Profesorilor)! Ce masuri se pot lua contra acestor vecini? Cui ne putem adresa?

LĂSAȚI UN MESAJ