Lampa lui Aladin la Teatrul “George Ciprian” Buzău

0
57

Un spectacol pentru întreaga familie
Noua premieră Lampa lui Aladdin, în regia lui Ionuț Octavian Ghinea, producție a Teatrului George Ciprian, invită copiii si nu numai, într-o călătorie fascinantă, cu personaje îndragite de ei, de la care vor învăța ce este curajul, iubirea și multe alte lecții desprinse din viața reală. Un spectacol pus in scena de actori buzoieni pentru întreaga familie. Evenimentul va avea loc pe data de 30 octombrie.
Spectacolul este variat prin muzicalitate, coregrafii de excepție, proiecții video care îmbină armonios decorul fizic cu cel grafic, astfel încât publicul să parcurgă cu ușurință succesiunea tablourilor și să faca un periplu în poveste, descoperind tradiții, ritualuri și elemente contemporane.
Din distribuția spectacolui fac parte actori buzoieni precum Ionut Octavian Ghinea, Cristi Martin, Anda Pantiș, Felicia Cruceru, Radu Pavel, Dan Răspopa și Zabi Tudor, artiștii locali care pot fi gasiti si la catedrele unor scoli, in mass media sau desfasoara activități independente.
Compoziția muzicală este una originală, produsă Codruț Bârsan, pianist, muzician și dirijor. Este un roman stabilit de mulți ani în Chicago, absolvent al Conservatorului din San Francisco. În mai puțin de patru zile, biletele pentru spectacol au fost epuizate.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ