LĂMURIRI DE LA CRUCEA ALB GALBENĂ

0
48

Reprezentanții Fundației Crucea Alb Galbenă Buzău, a transmis un comunicat de presă prin care aduce lămuriri cu privire la apariția în spațiul public al unor informații conform cărora “un personal medical de la Fundația Crucea Alb Galbenă Buzău se află printre noii pacienți infectați cuCOVID-19” și că este „simptomatic”.
Conducerea Fundației Crucea Alb-Galbenă a transmis un comunicat de presă, în care arată că persoana în cauză este asimptomatică și nu a intrat în contact cu pacienții.
Ca urmare a apariției în spațiul public al unor informații conform cărora “un personal medical de la Fundația Crucea Alb Galbenă Buzău se află printre noii pacienți infectați cu COVID-19” și că este „simptomatic” facem anunț că persoana respectivă este total asimptomatică. A făcut testul voluntar, la cerere, deoarece a venit în contact direct cu cazul 247, în cadrul unei clinici private.
Mentionam ca acest caz (292) face parte din personalul de conducere al Fundației, nu vine în contact cu pacienții, iar în ultimile 14 zile nu a venit în contact direct cu personalul. La începutul fiecărei luni activitatea o desfășoară de la domiciliu, fiind perioada de raportari financiare.
Am solicitat DSP să corecteze cu datele reale, ceea ce se va întampla în cel mai scurt timp posibil.
De asemenea, reprezentanții Crucii Alb-Galbene susțin că la nivelul Fundației se iau toate măsurile pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19,iar beneficiarii sunt în centrul atenției permanent.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ