LANSARE CU FAST A CANDIDAȚILOR PNL! LA EVENIMENT A PARTICIPAT ȘI ALINA GORGHIU

0
150

Peste 400 de penelisti din întreg județul au venit aseară la sala mare a CJ Buzău la evenimentul de lansare a candidaților PNL Buzău pentru alegerile parlamentare. Invitat special a fost chiar președintele PNL, Alina Gorghiu. Înainte de a ajunge în sală, șefa liberalilor s-a întâlnit cu jurnaliștii buzoieni.
Alina Gorghiu a dat apoi startul evenimentului din sala mare a Consiliului Județean. Ceremonia de lansare a candidaților a durat aproximativ o oră, interval în care au luat cuvântul mai mulți lideri liberali.
Prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu, candidat la Senat pe lista PNL Buzău, a vorbit despre trecut şi viitor. Atanasiu s-a referit și la faptul că buzoienii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și nu de ajutoare sociale.
Preşedintele PNL Buzău, Cristi Roma¬nescu, aflat pe prima poziţie a candidaților pentru Camera Deputaţilor, a explicat de ce liberalii au decis să meargă în alegeri cu Dacian Cioloş.
Ultimul cuvânt l-a avut Alina Gorghiu, care a încurajat asistența să zâmbească.
La Senat, pe primul loc pe lista PNL Buzău se află prim-vicepreşedintele PNL, senatorul Teodor Atanasiu, iar la Camera Deputaţilor, pe primele două poziții figurează Antonel Tănase și Cristi Romanescu.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ