Lapte şi corn, din prima zi de şcoală

0
103

Elevii vor primi lapte şi corn, încă din prima zi de şcoală. Consiliul Judeţean a finalizat licitaţiile pentru achiziţia şi distribuţia produselor, astfel că, nu se va mai repeta situaţia de anul trecut, când programul „Laptele şi cornul” nu a funcţionat, deloc, la Buzău.
Promisiune fermă din partea conducerii Consiliului Judeţean. Începând din toamnă, din prima zi a noului an şcolar elevii vor primi corn, lapte şi mere. Licitaţiile au fost deja finalizate pentru a fi evitată situaţia neplăcută din cursul anului şcolar trecut, când, din cauza procedurilor greoaie, copiii din judeţ nu au beneficiat nicio zi de produsele prevăzute în programul guvernamental.
Cornul și laptele este un program introdus în școli începând cu anul 2002. Beneficiarii programului sunt copiii din grădinițe și din școli generale. În anul 2010, guvernul României a creat un program similar, „mere în școli”, prin care elevii din clasele 1-8 din învățământul de stat și privat primesc gratuit câte un fruct proaspăt zilnic.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ