LAVOARE MOBILE, ÎN ZONELE INTENS CIRCULATE

0
148

Primăria municipiului Buzău continuă acțiunile de prevenție împotriva Covid-19. Au fost instalate primele lavoare la care buzoienii îşi pot spăla şi dezinfecta mânile. Astfel de aparate urmează să fie amplasate în zonele aglomerate ale oraşului, dar şi pe unele străzi.
Lavoarele pentru săplarea şi dezinfectarea mânilor, promise de Primărie, săptămâna trecută, au fost instalate în mai multe locuri din oraş. Buzăul este primul oraş din țară care are o rețea de lavoare mobile, montate în zonele cele mai aglomerate ale orașului .
În zona Pieţei Centrale, la ambele intrări există covorașe impregnate cu dezinfectant şi câte un lavoar mobil. Buzoienii sunt încântați , instalaţiile fiindu-le de un real folos.
Pe unele străzi din oraș edilul a fost prezent la montarea lavoarelor mobile, îndemnându-i pe cetățeni să respecte igiena mîinilor.
Și personele care frecventează zona gării ,se pot spăla pe mâini .Lavoarele sunt montate pe peronul staţiei CFR.
Primăria Buzău a mai decis să monteze dozatoare pentru dezinfectant la scările de bloc din municipiu, pentru a respecta prevederile ultimei ordonanțe militare emise luni seară. Pe lângă acestea, conform unei decizii a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, municipalitatea va pune la dispoziția asociațiilor de proprietari covorașe și dezinfectant, iar în paralel se va asigura și dezinfecția scărilor de bloc.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ