LECTORI ÎN OLIMPISM! Zeci de buzoieni înscrişi la cursurile AOR Buzău

0
394

Academia Olimpică Română – Filiala Buzău a dat startul unei noi sesiuni de cursuri dedicate olimpismului. La cursurile care au început la sfârsitul anului trecut participă câteva zeci de persoane, majoritatea profesori de specialitate, care în luna iunie vor deveni specialisti în domeniul olimpismului.
SURSĂ DE ILUSTRAŢII: AOR BUZĂU, ACADEMIA OLIMPICĂ ROMÂNA, CURSURI SALA SPORTURILOR – SUNT ÎN ARHIVĂ DE LA PRIMA GENERAŢIE CARE A ÎNCHEIAT CURSURILE, IMAGINI LUATE DE OANCEA
Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” este gazda cursurilor pentru formare în domeniul olimpismului, activităţi ce se desfăşoară sub egida Academiei Olimpice Române, filiala Buzău. În cadrul sesiunilor prezidate de profesorul Dănuţ Staicu sunt prezenţi mai mulţi oameni din sportul buzoian şi dascăli din Buzău şi judeţele limitrofe.
Este cea de-a doua generaţie “şcolită” de AOR Buzău, iar actualii elevi îşi vor încheia cursurile în luna iunie. Participanţii vor avea ocazia să devină lectori după urmarea cursurilor care îi învaţă totul despre jocurile Olimpice.
Participanţii care încheie cursurile acestei sesiuni vor primi certificare de absolvire din partea Comitetului Olimpic Sportiv Român, a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Buzău şi a Academiei Olimpice Române.
Concomitent cu aceste cursuri au loc şi cursurile de perfecţionare a lectorilor în domeniul olimpismului, activităţi la care iau parte majoritatea absolvenţilor primei generaţii a AOR Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ