,,Legendele Cislăului,, la a-XII-a ediție

0
615

Zi de sărbătoare, sâmbătă la Cislău. Autoritătile locale au organizat sărbătoarea comunei, Legendele Cislăului. Cu această ocazie, 9 cupluri din comună care anul acesta au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate de Primărie pentru modul în care au inteles că familia este importantă în societate.

După ce au obtinut din nou binecuvantarea Bisericii, cuplurile de aur, alaturi de ceilalti localnici au petrecut la sărbătoarea comunei. A fost o petrecere pe cinste, cu artisti indragiti, iar la final cea de-a XII-a editie a sarbatorii Legendele Cislaului s-a incheiat cu un foc de artificii.

Mare sărbatoare, sâmbătă la Cislău. Mult așteptată de localnici, sarbatoarea comunei, devenită deja o tradiție a început la ora 12.00 cu un moment special, încărcat de emoție pentru 9 cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Sâmbătă, au trecut din nou pragul Bisericii, unde in urma cu jumatate de veac si-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu. Au fost însoțiți de cunoscuți dar și de primarul din comună, Dumitru Mitroiu care i-a felicitat pentru modul în care au înțeles să respecte taina căsătoriei dar și pentru modelul pe care îl dau tinerelor generații.

După oficierea simbolică a cununiei religioase a cuplurilor de aur din comună, s-a dat startul sărbătorii, ,, Legenedele Cislăului,,. Cu mic cu mare, localnicii s-au adunat pentru a petrece, așa cum o fac în fiecare an de ziua comunei. Înainte ca artistii invitati sa dea tonul distractiei, primarul, Dumitru Mitroiu a tinut sa spună cateva cuvinte celor prezenti

Tonul distractiei a fost dat de artiști indrăgițicare au urcat pe scena din comună: Ion Băicuș, Filofteia Drăghici, Loredana Răduță

Momente artistice au mai sustinut si grupul folcloric ,, Izvorașul Cristalin, grupul folcloric ,, Scoala gen. din Cislău,,.

La final, sarbatoarea ,,Legendele Cislăului,, s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

(Simona Potirniche)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ