LEGUME ŞI FRUCTE, CONFISCATE

0
66

Comercianţii de pe strada Transilvaniei, care obişnuiesc să-şi expună marfa pe trotuar au fost vizitaţi de poliţiştii locali. Patru societăţi au fost controlate, iar una dintre ele a fost amendată cu 2 000 de lei, iar marfa scoasă la vânzare în loc neautorizat a fost confiscată.

Poliţiştii locali, prin Serviciul Ordine Publică şi Compartimentul Control Comercial, au acţionat ieri, pe raza municipiului Buzău, în vederea prevenirii încălcării legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Cu această ocazie au fost verificate 4 societăţi comerciale, iar una dintre acestea a fost sancţionată contravenţional în conformitate cu prevederile legii, pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în altelocuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.

Valoarea sancţiunii contravenţionale a fost de 2000 lei si s-a dispus ca  masură  complementară, confiscarea unor cantităţi de cartofi, ceapă, varză, roşii. Ardei şi fructe, şi predarea acestora la Cantina pentru Ajutor social din cadrul Direcţiei de Asisţentă Sociala Buzău. În urma acestei acţiuni, trotuarul, a fost eliberat pentru circulaţia pietonală, pe strada Transilvaniei.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ