LIBER LA BILETE DE TRATAMENT

0
201

Pensionarii au iar voie să meargă la tratament, în staţiunile balneare. Începând de săptămâna acesta, se reia activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear . cele mai multe locuri repartizate judeţului Buzău sunt în staţiunea Sărata Monteoru.
Anul acesta, biletele de tratament sunt ofertite de Casa de Pensii Buzău pe principiul „primul venit-primul servit”. Pentru obținerea unui bilet în staţiune nu este nevoie decât de o cerere tip, recomandarea medicului de familie și prezentarea actului de identitate .
Este recomandat însă, ca înaintea achitării şi ridicării biletului, solicitantul să contacteze unitatea prestatoare de servicii balneare şi să se informeze asupra procedurilor medicale disponibile, pentru că unele procedee sunt interzise din cauza măsurilor de siguranță impuse de pandemie.
În vederea prevenirii răspândirii coronavirusului Covid 19, în cadrul acestor unităţi au fost întreprinse măsuri de reparaţii, curăţenie, igienizare şi dezinfecţie a tuturor facilităţilor hoteliere. De asemenea, instruirea personalului, elaborarea unui plan privind respectarea măsurilor de igienă şi de dezinfecţie riguroasă a spaţiilor după încheierea procedurilor medicale, precum şi cea zilnică a blocurilor alimentare şi a spaţiilor de cazare, sunt prioritare pentru unitățile de cazare .

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ