LIBER LA DISTRACŢIE ÎN ESCAPADA PARK! Primăvara a adus primii turişti la Monteoru

0
276

Primele raze de soare au adus primii puşti dornici de distracţie în parcul de aventură Escapada din Monteoru. Primavara a marcat deschiderea sezonului pentru locul de agrement situat în staţiunea Sărata Monteoru. Însoţiţi de părinţi sau de profesori, micuţii s-au distrat pe cinste în parcul de aventură amenajat în mijlocul naturii.
În doar câteva luni de zile, parcul de aventură a devenit unul din punctele de atracţie ale staţiunii. Locaţia, unică în judeţul Buzău, iese în evidenţă graţie alternativei de petrecere a timpului liber a copiiilor şi tinerilor prin activităţi fizice dinamice desfăşurate în natură.
Parcul de aventura Escapada a fost amenajat la sfârşitul anului trecut şi reprezintă o investiţie de peste 100.000 de euro a autorităţilor judeţene, alături de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Monteoru.
Amenajat în mijlocul pădurii, parcul este situat în capătul staţiunii Monteoru. Locaţia nu afectează mediu înconjurător şi este compusă din şase trasee de dificultăţi diferite, alcătuite din 71 de elemente. Siguranţa turiştilor este asigurată pe toată durata parcurgerii unui traseu printr-un sistem dedicat. Locul de agrement a fost conceput ca punct de atracţie al staţiunii, care să diversifice activităţile turiştilor care optează pentru câteva zile de odihnă în Sărata Monteoru.
Parcul de aventura „Escapada” este deschis zilnic, iar preţul unui tichet de acces variază între 20 şi 30 de lei.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ