LIBER LA JOACĂ ÎN CURTEA ŞCOLII! Primarul Toma a impus școlilor această regulă

1
3343
Constantin Toma, primarul mun. Buzău
Constantin Toma, primarul mun. Buzău

Primarul Constantin Toma a confirmat primele acţiuni întreprinse pentru ca tinerii şi copiii buzoieni să poată bată mingea în curtea şcolii și în afara orelor de sport. Edilul buzoian a dezvăluit faptul că această hotărâre nu este menită doar pentru a asigura accesul către sportul de masă al acestora, ci este şi o metodă de prevenire a criminalităţii juvenile.
Părinţii elevilor primesc asigurări că instituţiile de învăţământ vor asigura paza şi supravegherea terenurilor de sport prin intermediul poliţiştilor locali.
Conform primarului, hotărârea a intrat deja în vigoare, dar nu se aplică încă în toate instituţiile de învăţământ.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. aM CELE MAI FRUMOASE AMINTIRI DIN VACANTELE DE VARA CAND VENEAM LA SCOALA…DOAR SA NE JUCAM, SA BATEM MINGEA, SA VORBIM, CAND AM FOST MAI MARI SA NE ARUNCAM PRIVIRILE DUIOASE …AMINTIRI FRUMOASE DOMNULE PRIMAR CONSTATIN TOMA SI VA MULTUMIM, ACUM STAM LA GARDUL SCOLII 12 SI PRIVIM,DAr SI ASTA E TOT BUCURIE, CONTINUARE DIN COPILARIE…..VA ROG MULT TRIMTETI O ECHIPA INTRE BLOCURILE 39 SI 40 DIN MICRO 14, SAVADA CE A MAI RAMAS DIN TERENUL DE JOACA, NISTE FIERATANII CARE IMPUNG PRIVIREA, SIGUR SE VOR GASI CATIVA BANUTI PENTRU REFACEREA LOCULUI DE JOACA SAU MUTAREA LUI IN SPATIUL DINTRE ALEEA BLOCULUI 40 SI PARCARE.precizez eu numai am nepoti asa mici, ii am pe ai cartierului, sunt copii foarte frumosi,tinuti de mana de bunici care ii trag de man sa nu se urce in singurul legan ramas agatat si far policioara, dor cornierul le mai ajuta sa se legene…PROFESOR PENsIONAR,AUREL ANGHEL

LĂSAȚI UN MESAJ